Asfaltonderhoud Nieuweweg Opperdoes

OPPERDOES – In de periode van 14 tot en met 17 juni (week 24) is de Nieuweweg afgesloten vanwege asfaltonderhoud. De Nieuweweg is voor al het verkeer afgesloten vanaf huisnummer 48a inclusief de kruising met de Almereweg tot de 30km zone ter hoogte van huisnummer 38. In deze periode gaat de aannemer in opdracht van de gemeente Medemblik een laag asfalt verwijderen om er een nieuwe asfaltlaag voor terug te brengen. Ook zullen de rioolputten opnieuw worden gesteld.Deze maatregelen worden uitgevoerd om het oneffen wegdek te verbeteren.

Verkeer zal via een omleidingsroute begeleid worden. Aanwonenden worden middels een bewonersbrief van de aannemer geïnformeerd. Zij worden onder begeleiding van de aannemer van- en naar hun huis begeleid.

Busverbinding

Reizigers uit Opperdoes kunnen op de laatste halte in Medemblik (halte Almereweg) opstappen.

Reageren via facebook