Meidenvoetbal bij voetbalvereniging S.E.W. Nibbixwoud!

NIBBIXWOUD – Het voetbalseizoen zit er alweer bijna op en dat betekent dat er bij S.E.W. weer druk gewerkt wordt aan de voorbereidingen van het volgende seizoen. Wat zou het mooi zij als we dan ook een meidenteam in de leeftijdscategorie 11 t/m 14 jaar hierbij kunnen inschrijven.  Er spelen al meerdere stoere en enthousiaste meiden bij S.E.W. en we willen deze meiden heel graag aanvullen met nieuwe meiden.

Op zaterdag 22 mei organiseren wij van 14.00 uur tot 15.30 uur een kennismakingsmiddag met een leuke training onder leiding van 2 ervaren S.E.W. trainers. Deelname is geheel gratis. Kom en doe gezellig mee!,‘ zegt Diana Deken van S.E.W. tegen Medemblik Actueel

Dus ben jij enthousiast geworden, maar val je niet binnen de doelgroep? Ook dan ben je van harte welkom bij voetbalvereniging S.E.W! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ledenadministratie@sewnibbixwoud.nl

Foto aangeleverd

Reageren via facebook