Alle zomerevenementen STEM Medemblik gecanceld.

MEDEMBLIK – Dit weekend had het eerste evenement van de Stichting Evenementen Medemblik van start moeten gaan, namelijk het jaarlijkse Truckfestival. Eerder dit jaar was gelet op de coronasituatie al dit festival en het korenfestival in juni afgelast. Deze week heeft het bestuur van de STEM helaas ook het besluit moeten nemen om álle zomerevenementen af te blazen. Ook dit jaar dus geen zomermarkten, oldtimerdag én Westfriese Waterweek.

De strenge Corona voorschriften van de GGD voor het organiseren van evenementen maken het voor de vrijwilligersorganisatie onmogelijk om hieraan te voldoen. Het eerstvolgende STEM-evenement is nu pas in november de intocht van Sinterklaas.

De teleurstelling bij het bestuur en alle vrijwilligers is uiteraard groot, maar de huidige situatie en gezondheids-, en veiligheidsvoorschriften hebben voor het tweede jaar tot dit besluit geleid.

foto door: www.pascalvanas.nl

Reageren via facebook