Exclusief wonen met een koninklijk gevoel, in Medemblik kan het nu

MEDEMBLIK – Voor geld is alles te koop, ook luxe, over de top luxe. Wonen aan de Pekelharinghaven in een woning met een ondergrondse garage waar je in de enorme tuin kunt genieten van een wijntje of een koud glas champagne..

Arnold Goedegebure van MWW Makelaardij B.V.zegt tegen Medemblik Actueel dat deze woning als zeer exclusief en luxe next level mag worden gezien. ,,Een koninklijk gevoel; alle superlatieven kunt u afvinken, hier vindt u werkelijk alles wat u maar kunt wensen. Exclusief en zeer luxe wonen aan de Pekelharinghaven in de oudste stad van West-Friesland. Bij binnenkomst lijkt de tijd even stil te staan, volledige ontspanning, vakantie in eigen huis! Een zeer intelligente woning door het huisbesturingssysteem en ingebouwde Sonos apparatuur die het rijk is, daarnaast ook totaal ontspanning in de welness op de verdieping. Goud aanwezig in de keuken met de wijnklimaatkast en de Lacanche keuken met alle denkbare apparatuur, voor de optimale kookbeleving. Aan de voorzijde is een droom voor iedere autoliefhebber gemaakt, namelijk een autolift. Zeker een van de mooiste van Nederland, daar deze lift namelijk aan het blote oog is onttrokken als hij naar beneden is gelaten, de lift is verzonken in de grond. De bovenkant van de lift ziet er hetzelfde uit als de oppervlakte waarin hij opgaat. In de woning ervaart u veel licht, door de diverse glazen schuifwanden die in zijn geheel kunnen,” gaat de makelaar verder.

Mocht u nu denken van hé daar wil ik wel in wonen, check eerst even de spaarrekening. De vraagprijs is 1.495.000,- euro en is daarmee direct het duurste huis in Medemblik.  U kunt hier een video bekijken van de woning. En voor meer foto’s kijkt u even op Funda.

Foto: Funda.nl

Reageren via facebook