Medemblik gaat rotonde Oosteinderweg Wognum aanpakken, rijwielpad wordt verhoogd

WOGNUM – Schadenberg zal 1 maart (week 9) in opdracht van de gemeente, in de late avond en nachtelijke uren starten met werkzaamheden aan de rotonde aan de Oosteinderweg en Hoornseweg in Wognum. Deze werkzaamheden zijn nodig om het rijwielpad op de rotonde te verhogen en een voetgangersoversteekplaats aan te brengen. Ook wordt de rotonde aangepast met als doel de snelheid in dit gebied te verminderen.  

Werkzaamheden alleen ’s nachts

De werkzaamheden zelf worden alleen ’s nachts uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden is al het verkeer onmogelijk is. Dit is inclusief de fietsers en voetgangers. Al het verkeer kan tijdens de uitvoeringsperiode gebruik maken van de omleidingsroute. Tijdens de werkzaamheden zullen verkeersregelaars het verkeer de goede kant op te wijzen.

De werkzaamheden duren 5 nachten of minder als dat mogelijk blijkt. Overdag is alle verkeer weer mogelijk, wel met een snelheidsbeperking. Deze werkzaamheden zijn weerafhankelijk en kunnen niet plaats vinden bij extreme neerslag of een te lage temperatuur.

Reageren via facebook