Transformatie De Kogge van bungalowpark naar woonwijk krijgt akkoord gemeenteraad

OOSTWOUD – De transformatie van het bungalowpark De Kogge 1 en 3 naar woonwijk mag van de meerderheid van de gemeenteraad doorgaan. Ondanks een amendement van PWF, PW2010 en de BAMM wist wethouder Andrea van Langen de meerderheid van de gemeenteraad achter haar plannen te krijgen.

Nu de gemeenteraad akkoord is gegaan kan het bestemmingsplan worden aangepast. De bewoners van De Kogge 1 en 3 reageren verheugd op het besluit van de gemeenteraad maar omwonenden van het bungalowpark zijn minder blij. Deze kwamen deze week met een brief, ondertekend door 20 omwonenden, waarin zij grote zorgen uitten over o.a. het gebrek aan parkeerplaatsen als de woonwijk een feit is.. ‘Er komen geen parkeerplaatsen bij, nieuwe parkeerplaatsen komen op de plek waar al parkeerplaatsen zijn,’ aldus de omwonenden.

De wethouder sprak dit tegen, volgens de wethouder is uit onderzoek gebleken dat er geen gebrek zal zijn aan parkeerruimte, nu niet en in de toekomst ook niet, zeker niet nu er op het terrein zelf nog 9 parkeerplaatsen bijkomen.

Reageren via facebook