Open huis vervangt Eerste Kerstdag protestantse kerk Hoogwoud

HOOGWOUD – Een ‘open huis’ vervangt op eerste kerstdag de dienst in de protestantse kerk in Hoogwoud (Radboudstraat). De kerk is open van 11.00-14.00 uur. Iedereen is welkom voor een moment van bezinning of gesprekje. Er worden verschillende muziekinstrumenten bespeeld en als de coronaregels het mogelijk maken wordt er koffie, thee of chocolademelk met wat lekkers  geserveerd.

Op kerstavond, 24 december, zijn er in Hoogwoud twee diensten. De eerste begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), de tweede om 22.00 uur (inloop vanaf 21.30 uur). Een kleine afvaardiging van het Hoorns Byzantijns Mannenkoor zal de bezoekers buiten ontvangen met zang. De muziek in de dienst wordt onder anderen verzorgd door Peter van Kampen op zijn trekzak.

In verband met het maximaal aantal toegestane personen van 30 per dienst moeten belangstellenden zich vooraf even melden. Dat kan bij G. van Dam (tel. 06-51850791 of email: gideonvandam@gidano.nl).

Voor het ‘open huis’ is geen aanmelding noodzakelijk.

Reageren via facebook