Centrum Wervershoof prachtig verlicht

WERVERSHOOF – Door de welbekende Coronaperikelen ligt er dit jaar geen ijsbaan op het Raadhuisplein. Heel jammer voor de kinderen, maar ook begrijpelijk.

Het comité van kerstspektakel Wervershoof heeft de hand weten te leggen op een partij lichtornamenten en kan zodoende de kerstuitstraling in Wervershoof uitbreiden. Vanaf de molen tot een deel in de Dorpsstraat, een stukje S. Koopmanstraat en de Raiffeissenlaan. De lichtmasten zijn voorzien van een speciale connector waaraan de ornamenten kunnen worden aangesloten. Zo is het elk jaar weer een mooi sfeervol lichtfeest rondom de feestdagen.

Gevaarlijke klus
Met gevaar voor eigen leven hebben enkele bestuursleden van voornoemd comité de klus geklaard. Hans Steltenpool op de heftruck en Gert-Jan Steltenpool en Frank ten Hoope op ijzingwekkende hoogte in de kuubskist. Mede door het fantastische weer afgelopen maandag hingen de ornamenten in een recordtijd. Laat de sneeuw nu maar vallen!

Via mediapartner: De Binding

Reageren via facebook