Ziekmakende stank vuilnisbelt HVC Wieringermeer

OPPERDOES – De laatste weken tot maanden is het schering en inslag dat de vuilnisbelt in de Wieringermeer voor een enorme stankoverlast zorgt in Opperdoes/Twisk en Medemblik.

Maar dinsdagochtend is het wel heel erg wat de stankoverlast betreft. Mensen lopen kokhalsend over straat om de kinderen naar school te brengen en de mensen die wij spraken vinden het ronduit schandalig dat dit gewoon wordt toegestaan.

Wij spraken het RUD en zij hebben ons beloofd  met HVC in contact te treden en om een uitleg te vragen en maatregelen te eisen tegen de aanhoudende stankoverlast. Wij hebben HVC om verzocht om ons zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.