VrijwilligersNH bedankt haar vrijwilligers met mooie cadeaubon

MEDEMBLIK – Een jaar waarin de vrijwilligersfeesten, op de locatie waar de vrijwilliger actief is, niet door kunnen gaan door Corona. Ruim 1400 vrijwilligers zijn actief bij de locaties van WilgaerdenLeekerweideGroep. Elk jaar worden zij uitgenodigd voor een feest met een hapje en drankje om ze persoonlijk te bedanken voor de inzet en betrokkenheid bij de cliënten.

Karen de Vries van VrijwilligersNH zegt tegen Medemblik Actueel: “Dat kan dit jaar helaas niet. Ze hebben om deze reden iets moois bedacht om de vrijwilligers te kunnen bedanken maar ook de lokale horeca te ondersteunen.

Ze beseffen zeker in deze tijd dat we het met zijn allen moeten en willen doen, samen de schouders eronder zetten en dat steun onmisbaar is.

Alle vrijwilligers ontvangen deze week via de post een bedankje in de vorm van een cadeaubon van een horeca gelegenheid uit de eigen gemeente. Zo kunnen ze samen met iemand die ze dierbaar is, als het weer mogelijk is, genieten van een kopje koffie en thee en een heerlijk gebakje.

De actie werd ontzettend goed ontvangen door alle lokale horecaondernemers die ernaar uitkijken om alle vrijwilligers te mogen verwelkomen.