FC Medemblik: “Roel Kuné was altijd zeer betrokken bij de club”

MEDEMBLIK – Het bestuur van FC Medemblik kreeg het zeer droevige bericht dat Roel Kuné is overleden, volgens het bestuur van FC Medemblik was Roel Kuné sinds mensenheugenis betrokken bij het voetbal in Medemblik.

Het bestuur zegt in een reactie: “Eerst als vrijwilliger bij DEK en later met hetzelfde enthousiasme bij FC Medemblik. Na de fusie heeft Roel  vanaf het begin zijn steentje bijgedragen op allerlei verschillende vlakken. Zo was hij grensrechter bij zaterdag 1, en later zaterdag 2. Op de zondagen was hij de vaste barman bij de thuiswedstrijden van het eerste. Later heeft hij zich volledig toegelegd op de onderhoudsklussen op het terrein en was vrijwel dagelijks op de velden te vinden. De laatste tijd ging dat door zijn gezondheid helaas niet meer, maar Roel bleef wel altijd actief en betrokken. De club zal hem missen. Roel, bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor onze club!

Het bestuur van FC Medemblik wenst namens de hele club de kinderen en familie van Roel Kuné veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Reageren via facebook