1.9 C
Medemblik
27 januari 2021 10:53
Medemblik Actueel.

De 5 goedkoopste zorgverzekeringen voor 2021

Het nieuwe jaar breekt aan en we moeten weer een zorgverzekering gaan afsluiten voor het volgende jaar. Zorgverzekeringen zijn prijzig, daarom is het ook belangrijk dat je ieder jaar vergelijkt welke zorgverzekeraar het allergoedkoopste is. Deze schelden vaak een hoop van prijs. Hier lees je meer over de 5 goedkoopste zorgverzekeringen voor 2021.

Hoog eigen risico (€885)

  Verzekeraar Extra informatie
5 Univé De nummer 5 is Univé. Dit is een hele bekende zorgverzekeraar. De polis Zorg Select van Univé kost in totaal € 90,90 per maand. Univé is niet alleen een zorgverzekeraar maar verzekerd ook je woning en je auto ook handig als je daar ook een verzekering voor nodig hebt.
4 Ziezo De nummer 4 is Ziezo. Dit gaat om de polis ZieZo Basis. Op de nummer 2 staat ook ZieZo maar dat gaat over een andere polis. De polis ZieZo basis kost in totaal € 90,25 per maand.
3 Jaaah De nummer 3 is Jaaah. De polis Jaaah basis kost in totaal een bedrag van € 89,00 per maand. Dit is dus een prima zorgverzekering.
2 Ziezo Selectief Hier is die weer. De nummer 2 is Ziezo. Daarnet ging het om de polis ZieZo Basis Nu gaat het om de polis ZieZo Selectief. Die kost in totaal een bedrag van € 87,25 per maand.
1 Zekur Nu de allergoedkoopste zorgverzekering voor als je een hoog eigen risico hebt. Zekur is de allergoedkoopste met de polis Gewoon Zekur die in totaal een bedrag van € 85,95 per maand kost.

Laag eigen risico (€385)

  Verzekeraar Extra informatie
5 Bewuzt De nummer 5 is Bewuzt. De polis Bewuzt Basis kost een totaalbedrag van € 110,90 per maand.
4 Univé Hier is Univé weer. Een hele bekende zorgverzekeraar. Bij Univé betaal je per maand voor een zorgverzekering met een laag eigen risico een maandbedrag van € 110,90 voor de polis Univé Zorg Select. Dit is precies hetzelfde bedrag als de nummer 5. Maar aangezien Univé een stuk bekender is dan Bewuzt staat Univé op plek nummer 4 en Bewuzt op plek nummer 5.
3 Ditzo Nummer 3 is Ditzo. Je betaald hiervoor een maandbedrag van € 109,85 voor de polis Goede Keuze.
2 Ziezo De nummer 2 is Ziezo. Je betaald hiervoor een maandbedrag van € 109,25 voor de polis ZieZo Selectief.
1 Zekur Opnieuw is Zekur de goedkoopste zorgverzekeraar. Je betaald hier € 105,95 per maand voor de polis Gewoon Zekur.

Welke zorgverzekering moet ik kiezen?

Natuurlijk moet je de gene kiezen die het allergoedkoopste is voor jou. Je moet goed kijken waar jij regelmatig gebruikt van maakt en of je zorgverzekering dat ook vergoed. Het heeft natuurlijk geen zin als je de allergoedkoopste zorgverzekering afsluit en er een hoop zaken waar jij vaak gebruik van maakt helemaal niet vergoed worden door je zorgverzekering. Maar is de goedkoopste wel de beste zorgverzekering? Kijk dus goed naar van welke zorg je gebruik maakt, kijk vervolgens welke verzekeringen dat vergoeden en kiest daar dan de allergoedkoopste van uit. Zo sluit je de beste zorgverzekering af.

Let er ook op dat je als je veel gebruikt maakt van de zorg voor een verzekering kiest met een laag eigen risico, zodat je zelf een stuk minder hoeft te betalen. Je zorgverzekering vergelijk je makkelijk via deze website.

Reageren via facebook