Kermis Medemblik 2021 weer in de Nieuwstraat

MEDEMBLIK – Het college van Medemblik wil net zoals de Stichting Behoud Nederlandse Kermissen (SBNK) dat de kermis weer op de normale kermislocatie op de Nieuwstraat in Medemblik wordt gehouden.

Terrashouders

Maar er moet nu rekening worden gehouden met de horeca die sinds enkele jaren terrassen mogen hebben op de Nieuwstraat. De SBNK wil dan ook dat de gemeente Medemblik hier rekening mee gaat houden bij het vergunningsverlening aan de SBNK.  Voor 2021 stelt de gemeente Medemblik alles in het werk om samen met de SBNK de vaste kermisexploitanten een standplaats te gunnen in Medemblik en in de overige kernen van de gemeente Medemblik.

Coronacrisis kan roet in het eten gooien

Maar alles hangt volgens de gemeente Medemblik af hoe het loopt met de coronacrisis in 2021. De tijdelijke wet maatregelen Covid-19 is hierbij leidend.  Zo werd dit jaar, met succes, wel een kermis georganiseerd in de kern Medemblik, deze werd verplaatst naar het Vooroeverterrein.

Reageren via facebook