Sinterklaas coronaproof bij u thuis

WERVERSHOOF – Hij komt? Hij komt niet? Niets is zeker in deze rare en ongezellige tijden. Geen intocht?Geen pakjesavond met de hele familie?  Toneelgroep Europa heeft contact gehad met Sint en heeft fantastisch nieuws: HIJ KOMT! En hij wil graag, helemaal Corona-proof, bij u thuis Sinterklaas meevieren.

Op zaterdag 21, zaterdag 28 en zondag 29 november komt Sint met zijn Pieten, via een live-verbinding vanaf zijn bureau in het drukke pietenhuis, persoonlijk bij u op bezoek. Via de digitale route leggen we contact met uw telefoon,  tablet, laptop of TV, en kunnen u en de kinderen Sint zien én spreken. Er kan naar hartenlust voor Sint gedanst worden, met de Pieten liedjes gezongen worden, je kan je mooiste tekening laten zien en heeft Sint vast ook nog een momentje om het Grote Boek te raadplegen.

Ondertussen kun je meegenieten van de drukte in het Pietenpakhuis. En dan laat hij weten waar de kadootjes liggen of mag je je schoentje zetten.

Tessa Korver, van Toneelgroep Europa: “Hoe het technisch gaat, dat leggen we u ruim van tevoren duidelijk uit. Dit is echt niet heel ingewikkeld (en we helpen!). En wellicht extra leuk is dat u eventueel vanaf meerdere adressen tegelijk kunt meekijken, zodat u dit moment helemaal corona-proof met bijvoorbeeld opa en oma kunt delen.

Het belangrijkste is dat we alvast met u afspreken hoe laat we op een van de genoemde dagen virtueel welkom bij u zijn. Informeer naar de bijzonderheden en beschikbare tijden via sint.europa@gmail.com.

Reageren via facebook