25.2 C
Medemblik
11 augustus 2020 02:05
Medemblik Actueel.

Roken is vanaf dit seizoen verboden in Sprookjeswonderland

ENKHUIZEN – Bezoekers van Sprookjeswonderland in Enkhuizen mogen bij de start van dit zomerseizoen niet meer roken in het park. Dat meldt de pretparksite Looopings.

Het pretpark heeft al een streng rookbeleid. Zo is roken niet toegestaan in overdekte locaties, het bekende Sprookjesbos en bij de wachtrijen voor de attracties, meldt NH Nieuws

Straks geldt dat verbod voor het hele park. Wel komen er vier of vijf speciale rookzones, op afgelegen plekken waar geen kinderen langskomen. Hier kunnen sigarettengebruikers alsnog hun nicotinedosis inhaleren. Op termijn moeten ook die rookpunten verdwijnen, zo vertelt directeur Matthijs de Vries tegen Looopings.

Discussies
Eerder zei de directeur nog tegen NH Nieuws dat een dergelijk rookverbod een brug te ver is. “Er is nog een grote groep mensen die wel roken en we willen niet de eerste zijn met rookplekken. Dat geeft ook veel discussies”, aldus De Vries in 2017.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?