Medemblik Actueel.

Opticiën Michael Nobbe valt in de smaak bij RTL

Zwaagdijk – Een overweldigend aantal reacties vielen Michael Nobbe Optiek in Zwaagdijk ten deel na de televisie-uitzending op RTL5 en ze zijn inmiddels alweer gevraagd voor een nieuwe uitzending: 5 maart om 13.20 uur bij RTL4. Hierin informeert Michael Nobbe Nederland weer over de ins en outs in optiekland.

Ook zit maart er weer aan te komen en zoals ieder jaar krijgen de klanten in deze maand een taart bij aankoop van een complete bril op sterkte. De geheel nieuwe collectie is binnen, zowel de correctie- als de zonnebrillen. In maart en april krijgen klanten zelfs de enkelvoudige zonneglazen cadeau bij aankoop van een zonnebril op sterkte. Hierdoor is het al mogelijk een Esprit-zonnebril op sterkte te kopen voor 69 euro.

De kinderen hebben ruime keus als het gaat om monturen; er zijn altijd 120 modellen op voorraad en tot en met twaalf jaar krijgen ze bij aankoop van een montuur het tweede glas gratis. 
Zorgvergoeding? Michael Nobbe Optiek zoekt dit voor de klanten uit en zal dit direct declareren, men hoeft er zelf niets meer voor te doen. Belangstellenden zijn altijd welkom voor een gratis oogonderzoek, dus maak nu een afspraak: 0229-714022.

Reageren via facebook