Aangehouden 20-jarige inwoner Medemblik blijkt al eerder met vals geld te hebben betaald

MEDEMBLIK – De zondagavond aangehouden 20-jarige inwoner uit Medemblik blijkt het trucje al een keertje eerder te hebben uitgehaald, op vrijdagavond 2 oktober j.l. werd in de ALDI supermarkt in Medemblik boodschappen afgerekend met een vals briefje van 20 euro..

Met behulp van de camerabeelden kon de politie al snel 1 persoon aanhouden, de persoon werd door personeel en de wijkagent herkent dankzij de camerabeelden.

De man is na ondervraging vandaag in de loop van de dag weer heengezonden met een proces verbaal op zak om zich later te verantwoorden bij de politierechter..  Vorig jaar werd de man nog veroordeeld tot 4 maanden celstraf wegens diefstal en poging inbraak bij zijn grootouders.

Reageren via facebook