11.4 C
Medemblik
25 oktober 2020 09:40
Medemblik Actueel.

Omwonende maakt bezwaar tegen ontwerpbestemmingsplan De Maar Twisk

TWISK – De gemeente Medemblik is bezig om twee recreatieparken de bestemming wonen te geven, beide recreatieparken zijn al lang niet meer in gebruik als recreatieparken maar worden gebruikt voor permanente bewoning. De beide parken, De Maar in Twisk en De Kogge 1 in Oostwoud zijn dan straks legaal permanent bewoonbaar.

Tegen de plannen voor De Maar in Twisk is nu een zienswijze ingediend door 1 van de omwonenden van De Maar. De bewoners van de woning die grenst aan De Maar maken bezwaar tegen het ontwerpbestemmingsplan omdat zij ne een verzwaring van de bestaande erfdienstbaarheid, aantasting van het woongenot en vermindering van de waarde van hun woning vrezen.

De bewoners willen nu dat de gemeenteraad het ontwerpbestemmingsplan niet gaat vaststellen de bewoners tegemoet komt aan de zienswijze en het plan aan te passen.

Lees ook: Medemblik start ombouw recreatieparken De Maar, De Koggen 1 en 2 van parken naar woonbestemming

Reageren via facebook