Theaterkerk Wadway: Koos Terpstra en Nhung Dam

WADWAY – Het zou de openingsvoorstelling worden van Oeral op Terschelling. Nu hebben Koos Terpstra en Nhung Dam de voorstelling bewerkt naar de zaal en kunnen wij er in Wadway van genieten. Koos en Nhung hebben maandenlang elke dag gelopen. Met het aantal afgelegde kilometers zouden ze op Sicilië aangekomen zijn, zonder ook maar ooit Amsterdam te hebben verlaten. Zoals Confucius zegt: “De weg zelf is je bestemming.” Te zien op zaterdag 31 oktober in theaterkerk Wadway, aanvangstijd alleen nog om 16.00 uur (de avondvoorstelling is reeds uitverkocht). Zie ook www.theaterkerkwadway.nl

In deze wandelreis liepen ze naar Keulen, langs Liechtenstein, staken ze de Italiaanse grens over richting Como.

‘Onderweg worden we soms andere mensen. We moeten ons opnieuw voorstellen aan onszelf. Alles kan, alles mag, op deze reis. We komen overal en ondertussen wordt de rugzak leger of zwaarder.’ De wil is er, de liefde is er. Want je kunt voor alles bang zijn. Maar dat gaan we niet doen. We gaan op zoek naar het geluk. Een voorstelling om je in onder te dompelen. Op Oerol hebben ze samen een aantal prachtige en hoopgevende voorstellingen gemaakt. Over het leven. De onmacht. En de schoonheid. Een ode aan de fantasie. Daar gaan ze graag mee door. Zie ook www.nhungdam.com

Reageren via facebook