Medemblik Actueel geeft 2 kaarten weg voor Kiki Schippers

MEDEMBLIK – Op 12 december 2020 staat Kiki Schippers op het podium van het Bon Theater met haar voorstelling Meer! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt.

Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer? 

Kiki Schippers bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs en werd al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

Wilt u kans maken op deze 2 kaarten. Stuur voor 20 augustus aanstaande een email naar info@mediaforyou.nl.  
De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons.

Reageren via facebook