11.4 C
Medemblik
25 oktober 2020 09:26
Medemblik Actueel.

De Jumbo in Zwaagdijk-Oost

Jumbo wel gewoon de normale tijden open

ZWAAGDIJK-OOST – De vestiging van Jumbo in Zwaagdijk-Oost blijft gewoon de normale openingstijden hanteren, wel is het verboden om na 20:00 uur nog drank te kopen, waar ook op zal worden toegezien. Dit laat Monique Ravenstijn weten op vragen van Medemblik Actueel. 

Woensdagochtend kwam het bericht dat DEEN Supermarkten wel al haar supermarkten al om 20:00 uur gaat sluiten om zo haar personeel te beschermen tegen boze klanten die geen alcoholische producten meer mogen kopen.

Hier doet Jumbo Monique in Zwaagdijk-Oost dus niet aan mee en blijft gewoon open.  Wel wordt aangeraden om mondkapjes te dragen, iets dat veel klanten van de Jumbo in Zwaagdijk-Oost al doen..

Reageren via facebook