Berend Botje op bezoek bij ’t Fortuin Wervershoof

WERVERSHOOF – Als afsluiting van een thema organiseren of ondernemen we bij Kinderopvang Berend Botje met onze peutergroepen veelal iets leuks. De peuters van peuterspeelgroep Pippeloentje in Wervershoof gingen deze week op bezoek bij ’t Fortuin als afronding van het thema Restaurant.

In het recent vernieuwde eetcafé keken de kinderen hun ogen uit. Het was toch wel een beetje spannend. Zo’n grote keuken, zoveel grote pannen en de hoge stapels met borden; dat hadden ze nog nooit gezien. En na de rondleiding mochten ze ook nog aan tafel voor een heerlijke pannenkoek en wat drinken.

De afgelopen weken hebben de kinderen op de groep al veel geleerd over het thema Restaurant. Ze maakten kennis met alle spullen die je vindt in een keuken, wat je op tafel zet als je die gaat dekken en dat je na het eten dan ook moet afrekenen.

Tijdens het bezoek aan ‘t Fortuin kwamen deze onderwerpen allemaal weer terug. Als bedankje hebben de kinderen een mooie collage gemaakt over het thema, waarmee eigenaren Frank en Karin een leuk aandenken hebben aan ons bezoek

Reageren via facebook