Groot onderhoud Balkweiterhoek Zwaagdijk-West

ZWAAGDIJK-WEST – De Balkweiterhoek is aan groot onderhoud toe. In 2017 hebben bewoners en leden van de dorpsraad wensen en ideeën aangedragen voor Zwaagdijk-West. Een aantal had betrekking op de Balkweiterhoek. Deze suggesties zijn samen met de eisen vanuit de beheerders van de gemeente de uitgangspunten geworden voor de herinrichting van de Balkweiterhoek. In samenwerking met de dorpsraad Zwaagdijk-West en ingenieursbureau Prommenz is dit vertaald naar een ontwerp.

Participatie

Normaal gesproken zou de gemeente Medemblik een inloopavond organiseren om het ontwerp te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden. Helaas is dat vanwege de Coronamaatregelen nu niet mogelijk. Daarom gebruiken zij het online participatieplatform samen.medemblik.nl om omwonenden toch bij de herinrichting te betrekken. Via dit platform kunnen zij het ontwerp inzien, vragen stellen en opmerkingen plaatsen. De gemeente Medemblik is benieuwd naar de reacties. Het ontwerp is te vinden via de website samen.medemblik.nl. (Klik bij het kopje ‘Projecten’ op ‘Herinrichting Balkweiterhoek in Zwaagdijk-West’)

Reageren via facebook