Een kerstpakket samenstellen? Zo doe je dat!

Het is weer tijd om na te denken over de kerstpakketten van dit jaar. Juist dit jaar is het belangrijk, om er even extra bij stil te staan. Je werknemers hebben inmiddels grote inzet getoond tijdens de quarantaine. Het thuiswerken is inmiddels voor veel werknemers normaal, terwijl anderen er nog steeds niet helemaal aan gewend zijn. Daarom is het belangrijk om dit jaar jouw werknemers net even wat extra’s te geven. Maar hoe stel je dan zo’n kerstpakket samen? Dit kan je al samenstellen in een paar stappen.

Het thema
Allereerst is het belangrijk, en voor jou het makkelijkst, om een thema uit te kiezen. Dit is namelijk de basis van je pakket. Als je het thema hebt uitgekozen kun je namelijk de rest van het pakket matchen met dit thema. Denk bijvoorbeeld aan ‘gezelligheid en eten’, ‘design en trends’, ‘heerlijke kerst’ of juist iets totaal anders wat meer past bij jouw bedrijf. Je kunt het in ieder geval helemaal zelf invullen zoals jij het wilt.

Genoeg eten en drinken
Zodra het thema staat kun je bezig gaan met het invullen van het pakket. In menig kerstpakketten zie je een overload aan eten en drinken, maar let er dus wel op dat het allemaal houdbaar moet zijn. Iedereen is in ieder geval van mening dat eten en drinken met kerst niet mag ontbreken. Natuurlijk is het dan leuk om producten te kiezen die je veel rondom kerst ziet. Maar met alleen het eten en drinken is jouw kerstpakket nog niet klaar.

Een gadget of cadeau
Naast het eten en drinken is het ook altijd erg leuk om een gadget uit te kiezen, waar elke werknemer wel wat aan heeft. Je kunt bijvoorbeeld ook de werknemers de optie geven om uit een aantal gadgets te kiezen, zodat iedereen nog wel een persoonlijk pakket ontvangt. Kies zelf een aantal gadgets of cadeaus uit en laat hen een keuze maken. Ze zullen gegarandeerd blij zijn met het pakket. De gadgets kun je uitzoeken bij Maxilia.

Reageren via facebook