‘Prinses Ariane Windpark’ nieuwe naam Windpark Wieringermeer

WIERINGERMEER – Speciaal verslaggeefster Indira en CEO Martijn Hagens van Vattenfall hebben woensdagmiddag Windpark Wieringermeer officieel geopend.  Omdat door de coronamaatregelen een grootse opening op locatie niet mogelijk was, werd gekozen voor een TV-uitzending vanuit een studio in Utrecht. 

Sasha de Boer presenteerde een speciaal programma met gasten in de studio. Geregeld werd overgeschakeld naar de jeugdige Indira, die vanuit de Wieringermeer verslag deed.  In Wieringermeer verzorgde burgemeester Rian van Dam een toespraak. “Wij doen het voor onze kinderen en kleinkinderen”, zei Van Dam.

Er was ook ruimte voor een kritische vraag, onder andere over de aantasting van het landschap door de vele windmolens.  Aan het eind van de uitzending werd door Indira en Martijn Hagens een bord met de naam van het windpark onthuld. Het park heeft vanaf nu het Prinses Ariane Windpark.

Via mediapartner: Noordkop Centraal

Reageren via facebook