11.4 C
Medemblik
25 oktober 2020 09:17
Medemblik Actueel.

Tweede verdachte mishandeling toezichthouders ’t Zeepaardje aangehouden

MEDEMBLIK – Een tweede verdachte heeft zich zondagavond gemeld bij de politie nadat deze een persbericht en oproep via die social media had gedaan met een beschrijving van deze verdachte. Op opnames gemaakt door camera’s zou te zien zijn dat deze verdachte zich schuldig zou hebben gemaakt aan mishandeling van 1 van de toezichthouders.

De man is daarop ingesloten voor verhoor. Het is onduidelijk of deze weer is vrijgelaten of dat hij langer in voorarrest moet blijven, de eigenaar van ’t Zeepaardje zit nog wel in voorarrest zegt de politie.  Mogelijk worden beiden voorgeleid aan de rechter-commissaris die dan gaat beslissen of beiden langer in voorarrest blijven of thuis de zaak mogen afwachten.

Reageren via facebook