Eigenaar drogisterij Wervershoof betrapt op heterdaad 2 winkeldieven

WERVERSHOOF – Afgelopen vrijdagmiddag heeft Jeroen Vroegop van Drogisterij Vroegop in Wervershoof dankzij de camera-bewaking rond 12.30 uur twee nederlands sprekende bezoekers van de drogisterij op heterdaad kunnen betrappen bij het stelen van twee geurtjes van het merk Boss.

De mannen stonden bij de uitstalling van de geuren toen 1 van de mannen de twee flesjes pakte en in zijn jas stopte ondertussen probeerde de andere man het zicht van de camera op de man te belemmeren. Helaas voor beide mannen hangen er dus meerdere camera’s in de drogisterij en op een andere camerea was de diefstal goed te zien.

Jeroen Vroegop heeft hierop direct beide mannen aangesproken en zo de flesjes teruggekregen en de mannen de winkel uitgestuurd en direct daarop de politie gebeld. Deze kon niet veel later de beide mannen in de bus aanhouden.

[signoff]

Reageren via facebook