Medemblikker Peter Commandeur doet muzikale dank naar de zorgverleners

MEDEMBLIK – De wereld van Peter Commandeur uit Medemblik stortte in toen hij te horen kreeg dat hij het coronavirus had, en dat hij niet veel later met spoed naar het ziekenhuis moest en op de IC. kwam te liggen had niemand kunnen vermoeden.

Lees ook: Ex-coronapatiënt Peter Commandeur: ‘Je komt fysiek en mentaal gekneusd van de Intensive Care af’

Om iedereen te bedanken die hem zo hebben gesteund, hebben verzorgd, het personeel op de intensive care, het personeel in Heliomare tot aan de mensen die hem steunden bij zijn thuiskomst, heeft Peter Commandeur, hoe kan het ook anders als oud-lid van The Touch, een lied geschreven om zo zijn dank uit te spreken.  Peter hoopt hiermee een intense periode uit zijn leven te kunnen afsluiten.

Lees ook: Peter Commandeur neemt afscheid van You Medemblik Magazine

Peter dankt vooral ook Bas Bruinsma, Sven Manshande, De Peergroep en cameraman Menno Boersma die het mogelijk hebben gemaakt dat hij deze video kon maken.

Reageren via facebook