Plannen ‘Stuntpark’ Zwaagdijk-Oost in de prullenbak, geen ruimte en geen geld

ZWAAGDIJK-OOST – De plannen die waren gesmeed om in Zwaagdijk-Oost een skatepark voor de jeugd te realiseren kunnen de prullenbak in. In een gesprek met de gemeente Medemblik kreeg de moeder van de jongen die de plannen had gemaakt te horen dat de plek waar gehoopt was de skatepark te realiseren te klein is.

Lees ook: Kinderen Zwaagdijk-Oost willen ‘Stuntpark’

Maar het grootste struikelblok zijn de financiën. De gemeente Medemblik heeft op dit moment gewoon niet het geld om een skatepark te realiseren. Zeker in het licht van de enorme uitdaging waar de gemeente Medemblik voor staat om de begroting voor de aankomende jaren sluitend te krijgen. De gemeente Medemblik heeft al en zal nog de nodige bezuinigingen doorvoeren.

Reageren via facebook