Medemblik Actueel.

Algemeen Videos

NED1671 slaat terug na waardeloze koffietest in het AD.

MEDEMBLIK – Noord-Hollanders die graag een goede bak koffie buiten de deur drinken, hebben niet veel te kiezen. Van de 33 zaken die in de koffietest van AD een 8 of hoger scoren, zijn er slechts vier in Noord-Holland gevestigd.

Onaangenaam koffie drinken

Bij het Medemblikse NED1671 kun je volgens het AD-panel beter iets anders bestellen. “Medemblik is een leuk historisch stadje en hier aan de jachthaven is het fijn bootjes kijken. Het wordt pas echt onaangenaam als je hier beroepshalve koffie moet drinken”, luidt de kritiek bij de zaak die met een 4,5 de 112e plek inneemt.

NED1671 eigenaresse Emma Buis zegt als reactie op deze voor hun slecht uitgepakte test: “Misschien hebben ze de gegevens verwisseld, er komen hier elke dag heel veel mensen speciaal voor de koffie. Dan ga ik niet stoppen, omdat vier mensen van het AD mijn koffie niet lekker vinden. Ik ga gewoon door. Smaak is persoonlijk.

De slechte resultaten in de krant houden de klanten niet weg bij NED1671. “Misschien waren ze niet zo lekker, dan smaakt koffie anders”, oppert een klant. “Het is echt een lekker bakkie hoor“, vertelt een ander. “Ik ben echt een koffieliefhebber en hier hebben ze gewoon de beste.”

Reageren via facebook