9.3 C
Medemblik
27 oktober 2020 03:59
Medemblik Actueel.

Nieuweboer begint goed aan het seizoen tegen Texel 2

WERVERSHOOF – De 1e minuut van de wedstrijd was anders dan de kop van dit artikel. Nieuweboer zocht vanaf de aftrap de aanval, leed balverlies en in de tegenaanval opende Texel 2 binnen 30 seconden de score. Nieuweboer reageerde goed op de verrassing en even later bracht Sven Deen op aangeven van Mark Zwagerman de stand op gelijke hoogtegelijkmaker en even later zette Mark Zwagerman Nieuweboer met een schot van afstand op voorsprong.

Halverwege de 1e helft vergrote Sven Deen na een individuele actie de voorspong naar 3-1. Bij deze stand liet Nieuweboer zich meer inzakken en kreeg met snelle aanvallen diverse mogelijkheden de voorsprong uit te breiden. Dit lukte na de wissel wel en debutant Tim Broersen tikte op aangeven van Nick Kuin de 4-1 binnen en Nick Kuin bepaalde even later de eindstand op 5-1.

Tegen een degelijke en stugge ploeg behaalde Nieuweboer een verdiende overwinning. Komende vrijdag speelt Nieuweboer in Volendam tegen Volendam 3 en dan op maandag 21 september in Sporthal de Dars om 20.30 de tussenronde in de landelijke beker tegen de Amsterdamse Topklasser AC Kingdom. Een topper die uw bezoek waard is.

Nieuweboer VR1 openden het seizoen in Purmerend tegen Ilpendam met een verdiende 4-6 overwinning.

Reageren via facebook