Getergde zaalvoetballers Nieuweboer vinden in Zeemacht een zwakke tegenstander

WERVERSHOOF – Getergd door het verlies van vorige week in en tegen Volendam startte Nieuweboer fel tegen de reserves van Zeemacht uit Den Helder. In de 2e minuut kon de Zeemacht keeper een vrije trap van Sven Deen slechts tegenhouden en de rebound werd door Thijs Schouten met zijn hoofd binnen gewerkt.

Door niet goed opletten scoorde Zeemacht vanaf de aftrap de onverwachte gelijkmaker. Met snel balspel en veel bewegende spelers bleef Nieuweboer de boven liggende partij en fraaie aanvallen werden op de vloer gebracht en regelmatig afgerond.

Achtereenvolgens scoorde Lex Bakker 2x, Jorren Grooteman, wederom Thijs Schouten en Raymon Koning alvorens Zeemacht door een doelpunt de tussen stand op 6-2

Na de wissel een mindere fase, maar in het laatste kwartier ging Nieuweboer los. Via Thomas Buis 2x van afstand, Jorren Grooteman, Joris Schouten, Raymon Koning en in de slotseconde Sven Deen kwam de verdiende 12-4 overwinning op het bord.

De volgende wedstrijd is vrijdag 28 februari om 21.05 voor de beker tegen vv De Dreef uit Utrecht.

Reageren via facebook