De Woonschakel waarschuwt voor ‘vreemd’ bezoek aan de deur

MEDEMBLIK – De Woonschakel waarschuwt haar huurders vanwege ‘vreemd’ bezoek aan de deur of mensen die gebeld worden met de vraag dat Energiewacht een afspraak voor onderhoud aan de cv-ketel wil maken.

In een oproep zegt De Woonschakel: “We adviseren u om te vragen naar een legitimatiebewijs bij mensen die iets willen verkopen, aanbieden of onderzoeken en wellicht zelfs uw huurwoning willen betreden. De Woonschakel informeert huurders vrijwel altijd vooraf over geplande werkzaamheden voor uw woning, bezoeken aan u of controle van de cv-ketel.

Medewerkers van De Woonschakel kunnen zich daarbij altijd legitimeren, check legitimatiebewijzen goed. Als er twijfel is over de bedoelingen van het bezoek aan de deur, dan is het van belang dit direct te melden bij de politie via tel. 0900-8844.”

Reageren via facebook