Meer groen in Medemblik

MEDEMBLIK – Aankomende zaterdag 22 augustus kan iedereen vanaf 11:00 uur gratis één of meerdere Conference perenbomen van 1.5 – 2 meter ophalen bij de draverijschuur aan de Koggenrandweg (de afslag richting de vuilstort op de Westerdijk direct achter het BP tankstation).

Harddraverijvereniging Prins Hendrik steunt hiermee de gezamenlijke actie van Meerbomen.nu, de gemeente Medemblik en Dorpsraad Andijk.

De Conference peer is smakelijk en draagt gemakkelijk en rijk, ook zonder bestuivers in de buurt. Conference peren kunnen biologisch geteeld worden in particuliere tuinen. Het voordeel van dit ras is de lange afzetperiode, omdat het lang bewaard kan worden en tijdens de bewaring de smaak behouden blijft.

Naast dat de peren heerlijk zijn, draag je een steentje bij aan een beter milieu! Plant dus massaal een perenboom in je tuin dit weekend!

Reageren via facebook