Politie doet uitgebreid sporenonderzoek naar verdronken man Nibbixwoud, misdrijf wordt niet uitgesloten

NIBBIXWOUD – De politie heeft vanmiddag uitgebreid onderzoek gedaan op de plek waar het lichaam van de 26-jarige inwoner van Hoorn samen met een scootmobiel is gevonden. Omdat de politie niets uitsluit, dus ook een misdrijf is een mogelijkheid, werd er maandagmiddag door een landelijk politieteam op de plaats van het ongeval gezocht naar aanwijzingen over de oorzaak van het ongeval.

Verslaggever Ramon Vegelien sprak met politiewoordvoerder Erwin Sintenie op de plaats waar het lichaam an de man afgelopen zaterdag werd gevonden. Erwin Sintenie vertelde dat er aanwijzingen waren waardoor er op deze plek meer onderzoek moest worden gedaan. De 26-jarige man was voor het noodlottig gebeuren ook in Hoorn en in Wognum geweest, daarom roept de politie iedereen op in Hoorn, Wognum én Nibbixwoud die de man hebben zien rijden in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Reageren via facebook