5.6 C
Medemblik
21 januari 2021 07:02
Medemblik Actueel.

Criminelen stelen apparatuur bij inbraak G-Soos The Future Andijk

ANDIJK – Vorige week zaterdagnacht is er ingebroken in het jongerencentrum/de g-soos. Helaas hebben deze ongenodigde gasten een hoop spullen uit het pand meegenomen.

Door deze inbraak kon de G-Soos afgelopen vrijdagavond niet open zijn voor de jongeren met een die hier zo graag komen en zichzelf kunnen en mogen zijn. Het bestuur van The Future doet er alles aan om zo snel mogelijk het gestolen apparatuur te vervangen zodat er gewoon op de vrijdagavond weer van alles gedaan kan worden bij The Future.

De politie laat weten druk bezig te zijn met het onderzoek maar voor nu nog geen aanwijzingen hebben, zij roept daarom iedereen op die iets gezien of gehoord heeft te bellen met 0900-8844(tuig) of anoniem via 0800-7000.

Reageren via facebook