Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio / JD Shoots 
Politie

Gevluchte bestuurder ongeval Zwaagdijk is 33-jarige inwoner Wervershoof

WERVERSHOOF – De bestuurder van de auto die maandagavond van het talud bij Zwaagdijk afreed en daarna de kuierlatten nam is een 33-jarige inwoner van Wervershoof.

De man werd aan een alcoholcontrole onderworpen waaruit naar voren kwam dat de man teveel alcohol had gedronken. De 23-jarige vrouw uit Hem die ook bij hem in de auto zat raakte gewond aan haar voet.

Bij de zoekactie naar de man werden diverse politieagenten ingezet waardoor hij al snel in de kladden kon worden gevat. De man mag zich later dit jaar verantwoorden bij de politierechter in Alkmaar, niet alleen voor het rijden met teveel alcohol achter de kiezen maar ook voor het verlaten van de plaats van het ongeval wat tegenwoordig een misdrijf is.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook