11.3 C
Medemblik
28 oktober 2020 12:14
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Spaaractie Schouten Optiek Wervershoof ten goede van Wings of Change Andijk

WERVERSHOOF/ANDIJK – Elk half jaar sparen ze bij Schouten Optiek in Wervershoof voor een lokaal goed doel en de spaarpot is iedere keer weer rijkelijk gevuld.  Deze keer mochten ze het geld zelf brengen bij Wings of Change in Andijk. Monique van Schouten Optiek vertelt aan Medemblik Actueel dat ze een een machtig mooie rondleiding gehad bij hen. ,,De Europese Oehoe genaamd Ringo nam het spaargeld van de brillenspray in ontvangst en wat is dit fascinerend om zo’n grote roofvogel van dichtbij te mogen bekijken. Een echte aanrader om dit mooie bedrijf te bezoeken, opgericht door Nancy, Leon en Marco.” aldus Monique

De spaarpot staat de tweede helft van 2020 klaar voor Leekerweide De Koopman in Wervershoof en hopelijk zit er weer een mooi bedrag straks in de spaarpot. Zij sparen voor een tuinbank, dus daar gaan de klanten van Schouten Optiek uiteraard voor, zodat er weer heerlijk ze weer lekker buiten kunnen zitten.

De afgelopen jaren hebben ze gespaard voor zangkoor van Noot tot Neut, Zorgboerderij De Tulp, De schoof, muziekver. St. Cecilia, Auxilia Brasil-Ja, Speeltuin Neshof. De brillenspray en de service is gratis, maar het wordt erg gewaardeerd wanneer je dan een gift in de spaarpot doet.

Monique bedank iedereen die de spaarpot vult voor de mooie lokale doelen!!!!

Reageren via facebook