17 C
Medemblik
5 juli 2020 02:38
Medemblik Actueel.

Samenwerkende Ouderenbonden Medemblik zoekt vakantievrijwilligers

MEDEMBLIK – Heeft u uw zomervakantie al geboekt? En misschien ook nog een beetje tijd over? Wij zijn op zoek naar vakantievrijwilligers. Vakantievrijwilligers helpen bij de zomeractiviteiten die de gemeente en de Samenwerkende Ouderenbonden Medemblik (SOM) organiseren. Bijvoorbeeld er lekker op uit met de schuit, spelletjesmiddag of helpen bij een gezellige muziekmiddag.

Een fijne zomer

In de periode dat veel mensen met vakantie zijn, blijven ook veel mensen thuis. Om verschillende redenen. Wanneer u op vakantie bent, wordt het bij de thuisblijvers stiller. Daarom worden samen met ouderenorganisaties en de gemeente activiteiten georganiseerd. Met uw hulp kan iedereen zich verheugen op een fijne zomer!

Periode

In de periode juni tot en met augustus organiseren we in Andijk, Wervershoof, Onderdijk, Zwaagdijk-Oost en Medemblik activiteiten. Om dat mogelijk en onvergetelijk te maken, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Jong en gerijpt kan zich hiervoor aanmelden.

Meld u zich aan?

Vindt u het leuk om mee te helpen en heeft u in de zomervakantie een middag tijd om te helpen? Meld u zich dan aan als vrijwilliger. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook