22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 08:57
Medemblik Actueel.

Dorpskerk Opperdoes in teken van ’75 jaar vrijheid’

OPPERDOES – Al heel wat bezoekers hebben de tentoonstelling bezocht en aangegeven dat er veel te zien is, positieve reacties waar de organisatie heel blij mee is. Als er geen gekke dingen gebeuren met Corona blijven we in elk geval  t/m 29 augustus elke zaterdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur open. Als het mooi weer blijft dan verlengd de organisatie de tentoonstelling nog tot en met de maand september, daarna is het echt over.

Bij de ingang onder de toren wordt u wel gevraagd een formulier in te vullen en de handen te desinfecteren. De organisatie bewaard dit formulier een aantal weken om aan de GGD te kunnen overhandigen mocht er Corona uitbreken. Na die tijd worden de formulieren vernietigd. Met het invullen van dit formulier maakt u, ter plekke, gelijk een afspraak om naar binnen te mogen, maximaal 4 personen tegelijk. Bij een aantal personen uit hetzelfde gezin kan hiervan worden afgeweken.

In de kerk zijn geen looproutes, daarvoor is het middenpad te smal. De organisatie vraagt iedereen om zelf te zorgen voor de voorgeschreven afstand en bij passeren even uit te wijken in een kerkbank. Als het wat drukker wordt zal er dus even gewacht moeten worden, maar dat hoeft geen probleem te zijn want het terras is deze zaterdagmiddagen ook open met een beperkt aanbod. In elk geval 4 soorten koffie en/of thee en Opperdoezer jodenkoek.

Het terras is groot genoeg om de tafels ver uit elkaar te zetten en indien gewenst kan er contactloos betaald worden.

Dorpskerk Opperdoes, Kerkebuurt 16, 1674ND Opperdoes.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?