Kattenmishandelaar in Andijk actief

ANDIJK –  In korte tijd zijn in Andijk in de omgeving van de Middenweg al twee keer katten zwaar mishandeld. Ook de kat van Ilja Schoonderwoert viel ten prooi aan deze dierenbeul en moest met spoed worden geopereerd.

Ilja zegt over het voorval: “Tot mijn ontsteltenis, verraadde mijn hond dat er iets goed fout was met deze ragdoll, na onderzoek bij sterkliniek werd mijn vermoeden bevestigd! Net echo gehad en nu geopereerd met de hoop of ze het gaat redden…..er bestaan dus kattenhater(s)!  Politie is ingelicht, iemand iets gezien n.l al de 2de kat in korte tijd die mishandeld is ter hoogte va middenweg 27.”

Woont u in de omgeving van de Middenweg in Andijk en weet u wie dit persoon is bel dan even met de dierenpolitie via telefoonnummer: 144 of neem anders even via Facebook contact op met Ilja Schoonderwoert.

[signoff]

Reageren via facebook