Medemblik Actueel.

Dustin Reus zoekt getuigen van groep jongens die hem belaagden

WESTWOUD – Afgelopen zondagavond rond 10 uur kwam Dustin Reus door Westwoud waar hij staande werd gehouden door een groep jongens die van de kermis in Westwoud afkwamen. De groep stond midden op de weg van de dr. Nuyenstraat Dustin op te wachten en wilden hem niet doorlaten.

Dustin vroeg nog vriendelijk of hij door mocht rijden maar de groep begon direct aanmerkingen te maken op zijn fiets, een driewieler en begonnen Dustin te stompen in zijn buik waar hij tot op vandaag nog steeds veel last van heeft. Het mag dus ook geen vreemd iets zijn dat Dustin erg geschrokken is van het gebeuren.

Automobilist

Gelukkig voor Dustin kwam er op dat moment een auto aanrijden die ook direct stopte en de groep jongens opriep Dustin met rust te laten, waarop de groep jongens weggingen. Dustin wil nu heel graag in contact komen met deze automobilist maar ook roept Dustin eventuele getuigen op zich te melden.

Dus heb jij iets gezien of gehoord of weet jij wie deze groep stoere jongens zijn, of ben jij die automobilist die de belagers van Dustin weg heeft gejaagd. Neem dan even contact op met Dustin.

Reageren via facebook