Medemblik Actueel.

Stockfoto politie-database
Stockfoto politie-database
Ongevallen Politie

Kimberley Maas zoekt getuigen aanrijding, dader is gevlucht

ANDIJK – In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag rond half 1 is Kimberley Maas met haar auto aangereden door waarschijnlijk een zwarte Ford. Dit gebeurde in de bocht ter hoogte van de Action op Zwaagdijk-Oost op de Westfrisiaweg.

Vermoedelijk was de bestuurder onder invloed van alcohol. Door de aanrijding kan het niet anders zijn dat de auto aan de voorkant schade moet hebben.  In de auto zaten twee personen en reden weg in de richting van Enkhuizen of Zwaagdijk. 

Niet alleen Kimberley Maas haar auto is aangereden door dit persoon maar ook een andere vrouw werd met haar auto geraakt door de zwarte (Ford).  Van het ongeval is aangifte gedaan bij de politie. 

Heeft u iets gezien, of weet u waar deze zwarte (Ford) met schade aan de voorkant staat of van wie deze auto is, belt u dan met de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven bel dan met 0800-7000.

Reageren via facebook