Wat eten wij vandaag: Spinazietortellini met kip, asperges en geitenkaas

Spinazietortellini met kip, asperges en geitenkaas

Wat eten wij vandaag: Spinazietortellini met kip, asperges en geitenkaas Wat eten wij vandaag: Spinazietortellini met kip, asperges en geitenkaas Het recept uitprinten
Aantal personen: 4 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 450 g (spinazie)tortellini, koelvers
  • 250 g groene asperges
  • 3 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 250 g kipdijfilets, in repen
  • 125 g zachte geitenkaas, verkruimeld

Instructies

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de onderkanten van de asperges.
  2. Meng de olijfolie met de knoflook, zout en peper. Schep de helft ervan over de asperges en verdeel de rest van de olie over de kiprepen.
  3. Verhit een grote grill- of koekenpan en rooster hierin de asperges en kip lichtbruin en gaar. Giet de tortellini af en vang een beetje van het kookvocht op.
  4. Smelt de geitenkaas in 3 eetlepels kookvocht en meng dit mengsel met zout en peper door de tortellini. Verdeel de groene asperges en kiprepen erover.

Reageren via facebook