22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 08:26
Medemblik Actueel.

Photo by Jari Hytönen on Unsplash

Gezocht, moordenaar van 5 pasgeboren kittens in Twisk

TWISK – Vrijdagavond zijn in de Kakelbrugsloot in Twisk 5 pasgeboren kittens aangetroffen. De kittens zaten in een vuilniszak die was verzwaard met een stoeptegel. Een passerende inwoonster van Abbekerk zag iets vreemds onderwater en besloot te kijken wat het was.

Toen zij met een tak de zak naar zich toe wist te trekken kon zij hem met haar hand uit het water halen en trof in de zak de 5 pasgeboren kittens aan. De vrouw (naam bekend bij de redactie) dat zij heeft staan te huilen toen zij de pasgeboren kittens aantrof. De kittens waren pas enkele uren tot een dag oud.  Zij gaat maandag aangifte doen bij de dierenpolitie.

De vrouw vertelde dat ze het zo erg vind, als je pasgeboren kittens hebt en je weet niet waar je er mee naar toe moet, bel dan de dierenambulance of een dierenasiel maar dieren levend verdrinken, dat doe je gewoon niet.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?