Albert Heijn in Nibbixwoud verkoopt winnend Eurojackpot lot van €120.431,60

NIBBIXWOUD – Met de Eurojackpot-trekking van gisterenavond is een prijs van 120.431,60 euro bruto gevallen op een lot verkocht bij de Albert Heijn in Nibbixwoud. Nederlandse Loterij roept de winnaar op om zich te melden.

Bij de Eurojackpot-trekking werden de getallen 2 – 22 – 33 – 38 – 47 en bonusgetallen 2 – 9 getrokken. De Nederlandse winnaar had de vijf eerste nummers goed. De Jackpot, die gewonnen wordt met 5 + 2 getallen goed, is niet gevallen en staat vrijdag 26 juni op een verwacht bedrag van 44 miljoen euro bruto.

Oproep aan winnaar
De gelukkige winnaar wordt opgeroepen om zich met het lot te melden bij Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onder valt. Het gaat om een bruto prijs, dus de winnaar moet nog kansspelbelasting betalen over dit bedrag. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

Over Eurojackpot
Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel. Iedere vrijdagavond is er een trekking. De Jackpot is altijd minimaal 10 miljoen euro en kan, als hij niet valt, oplopen tot maar liefst 90 miljoen euro. Eurojackpot wordt inmiddels in achttien landen verkocht: Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Hongarije, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

In Nederland is Eurojackpot een spel van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst in de Nederlandse sport, 18 Nederlandse goede doelen en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een investering van ruim €173 miljoen

Reageren via facebook