11.6 C
Medemblik
26 september 2020 00:21
Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten

Wat eten wij vandaag: Gesmoorde witlof met zalm

Gesmoorde witlof met zalm

Wat eten wij vandaag: Gesmoorde witlof met zalm Wat eten wij vandaag: Gesmoorde witlof met zalm Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 100 ml groentebouillon
  • 2 eetl. boter
  • 8 stronkjes witlof, gehalveerd
  • 4 zalmfilets
  • 1 citroen, in partjes
  • 1 handje peterselie, fijngehakt

Instructies

  1. Verhit een koekenpan op middelhoge stand en voeg de bouillon, boter en witlof toe.
  2. Smoor circa 20 minuten met een deksel op de pan tot het witlof helemaal zacht en goudbruin is.
  3. Leg vervolgens de zalmfilets in de pan en bak deze circa 3-4 minuten per kant (afhankelijk van de dikte) mee.
  4. Serveer de zalm met witlof en partjes citroen. Bestrooi met de peterselie.

Opmerkingen

Tip: Lekker met gebakken aardappeltjes.

Reageren via facebook

Uw banner hier?




Uw banner hier?