Wat eten wij vandaag: Gesmoorde witlof met zalm

Gesmoorde witlof met zalm

Wat eten wij vandaag: Gesmoorde witlof met zalm Wat eten wij vandaag: Gesmoorde witlof met zalm Print This
Serves: 4 Cooking Time:
Nutrition facts: calories fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingredients

    • 100 ml groentebouillon
    • 2 eetl. boter
    • 8 stronkjes witlof, gehalveerd
    • 4 zalmfilets
    • 1 citroen, in partjes
    • 1 handje peterselie, fijngehakt

Instructions

  1. Verhit een koekenpan op middelhoge stand en voeg de bouillon, boter en witlof toe.
  2. Smoor circa 20 minuten met een deksel op de pan tot het witlof helemaal zacht en goudbruin is.
  3. Leg vervolgens de zalmfilets in de pan en bak deze circa 3-4 minuten per kant (afhankelijk van de dikte) mee.
  4. Serveer de zalm met witlof en partjes citroen. Bestrooi met de peterselie.

Notes

Tip: Lekker met gebakken aardappeltjes.

Reageren via facebook