Westfriese Uitdaging krijgt donatie van Microsoft om Coronaprojecten te ondersteunen

WEST-FRIESLAND – Vandaag is bekend geworden dat de Westfriese Uitdaging deels beheerder wordt van het fonds dat Microsoft speciaal heeft opgericht om projecten, die zich richten op het verzachten van Coronaleed, financieel te ondersteunen. Dit deel van het fonds bestaat uit $ 15.000,- en de Westfriese Uitdaging selecteert de Westfriese projecten die ondersteuning krijgen.

Het Microsoft C19 Response Fund, gecreëerd en beheerd door het Datacenter Community Development-team van Microsoft, is opgezet om te voorzien in de veranderende behoeften naar aanleiding van de COVID-19 Pandemie in gemeenschappen waar Microsoft-datacenters gevestigd zijn.

“Microsoft is vereerd om samen te werken met de Westfriese Uitdaging en we hopen mooie projecten te mogen ondersteunen”, aldus Bob Reitinger, Community Lead Microsoft. “In deze tijd van grote nood in gemeenschappen over de hele wereld, is het belangrijk dat organisaties en leden van de gemeenschap samenwerken om waar mogelijk en nodig mensen te ondersteunen.”

Ben jij bezig met een project waarmee je het Coronaleed van anderen verzacht en kun je wel wat financiële steun gebruiken? Meld je project dan nu aan via www.westfrieseuitdaging.nl of info@westfrieseuitdaging.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reageren via facebook