Veiligheidsregio geeft groen licht voor kleinschalige optredens bij verpleeg- en verzorgingshuizen

MEDEMBLIK – De Veiligheidsregio Noord-Holland Noord heeft toestemming gegeven om op kleinschalige manier optredens in de binnentuin, buitenplaats of buiten op het terrein van verpleeg- en verzorgingshuizen te organiseren. Wel moeten de artiesten vooraf toestemming hebben gekregen van de beheerder van het verpleeg- of verzorgingstehuis.

Geen promotie

Het is niet de bedoeling dat artiesten van tevoren hun optreden promoten. Want het optreden is bedoeld voor de bewoners. De Veiligheidsregio doet een beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel van de artiesten, inwoners en verzorgingshuizen om ervoor te zorgen dat het optreden geen publiek van buiten trekt.

Eerder was er veel commentaar gekomen op het besluit van de Veiligheidsregio om dit soort optredens te verbieden, hier zijn ze nu op teruggekomen.

Reageren via facebook