12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 00:12
Medemblik Actueel.

My Generation(s) concert Men@Work

ABBEKERK – Op zaterdag 30 maart geeft Men@Work een concert in Abbekerk onder de titel My Generation(s). My Generation(s) verwijst naar de muziekgeneraties waarvan we vanaf de jaren ’60 van de vorige eeuw konden genieten. In verschillende sets neemt de zanggroep van 12 mannen u mee in de geschiedenis van de popmuziek. Speciaal voor dit concert hebben zij vele nieuwe arrangementen ingestudeerd. Het beloofd een heel afwisselende reis door de tijd te worden: van klassiekers van de Beatles en Rolling Stones, via Abba en Queen tot de modernere nummers van Fun en Avicii.

De groep staat bekend om de verrassende en vernieuwende manier waarop ze de nummers uitvoeren. Ook dit keer hebben ze iets bijzonders in petto: ze treden op met een echte band. Normaal zingen zij de nummers a capella of met pianobegeleiding, dit keer worden ze bij een aantal nummers muzikaal ondersteund door rasmusici op gitaar, basgitaar, drum, saxofoon en keyboard.

Het concert vindt plaats op 30 maart in Dorpshuis De Nieuwe Haven in Abbekerk, aanvang is om 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via info@vocalgroupmenatwork.nl of telefonisch via 0226-352158 of 06-86667993. Voor meer info kijk op onze website www.vocalgroupmenatwork.nl. De kaarten kosten in de voorverkoop € 10; aan de zaal € 12.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?